У Львові знесуть МАФ, де отруїлися 6 людей

347618608_704675325005553_51972298887475112_n
Фото: ЛМР

У Львові на вул. Володимира Великого, 59-В демонтують тимчасову споруду, що діяла без жодних документів і правових підстав. Крім того, там раніше отруїлися шестеро людей, які придбали в МАФі м’ясну шаурму.

Таке рішення прийняв сьогодні, 4 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради, як передає пресслужба.

Раніше заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач зазначив, що жодних документів і правових підстав на розміщення цього МАФу немає.

Зокрема він підкреслив, що МАФ розміщений не на території ринку. Ця споруда, як і її сусіди в ряду, розташувались на тротуарі, в межах червоних ліній. Це з’ясували працівники управління держконтролю департаменту містобудування, які виїхали на місце.

Що передувало

У львівську інфекційну лікарню госпіталізували шістьох львів’ян з симптомами харчового отруєння. Напередодні усі вони харчувались у закладні швидкого харчування, де їли кебаб з куркою та яловичиною.

Усі харчувалися у закладі швидкого харчування на вул. Володимира Великого, 59в. Це один з закладів, що розташовані у МАФах біля зупинки громадського транспорту навпроти McDonald's.

У Львівському обласному центрі контролю та профілактики хвороб МОЗ України уточнили, що вік госпіталізованих становить від 21 до 36 років. Відомо, що вони їли кебаб з курятиною та яловичиною. Перші постраждалі почали поступати до лікарні у вівторок, 4 липня, зі скаргами на біль у животі, діарею та підвищену температуру тіла. За словами лікарів, стан шістьох пацієнтів – середньої важкості.

Нагадаємо, у Львові 11 людей отруїлися в двох закладах громадського харчування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: