Укрзалізниця призначає додаткові поїзди з Києва до Львова

Untitled
Фото: ЛОДА

Таке рішення Укрзалізниця прийняла зважаючи на великий попит пасажирів на поїздки до західної України в активний сезон літніх перевезень

Про це повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

«Попри триваючі ремонти на критичних ділянках інфраструктури, які дозволять в подальшому більш безпечно та швидко подорожувати поїздами, Укрзалізниця знаходить можливості призначити додаткові поїзди для вивозу пасажирів,» – зазначив начальник управління транспорту та звʼязку Львівської ОВА Степан Рудницький.

Відтак, призначений додатковий поїзд №191/192 Київ — Львів. Він відправлятиметься з Києва 4, 5, 6, 11, 12 та 13 серпня о 7:05 і прибуватиме до Львова о 14:49. В зворотному напрямку, зі Львова, поїзд відправлятиметься в ті ж дати о 14:37 і прибуватиме до Києва о 22:05.

Крім того, призначений також додатковий поїзд №163/164 сполученням Київ — Львів. Він відправлятиметься з Києва 11, 12 та 13 серпня о 6:28 і прибуватиме до Львова о 13:58. Зворотно, зі Львова, поїзд відправлятиметься в ті ж дати о 14:50 і прибуватиме до Києва о 22:27.

Усі рейси будуть виконуватись фірмовими вагонами з кондиціонуванням, шукайте позначку біля обраного вагона у застосунку для Android та IOS. Квитки на поїзди, як завжди, будуть доступні на сайті Укрзалізниці та в касах вокзалів.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Нагадаємо, що на Львівщині вщент згорів автомобіль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: