Військові, що лікуються у Львові, побували в гостях у мера міста

img4576-f7acb5f2
Фото: ЛМР

Сьогодні в межах міської програми соціально-культурного відновлення «Місто лікує» до Ратуші, в гості до міського голови Львова Андрія Садового, завітали українські військові, які зараз перебувають на лікуванні. Вони поспілкувались з мером, випили какао, оглянули кабінет очільника міста та познайомились із екосистемою реабілітації НЕЗЛАМНІ

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Сьогоднішніми учасниками екскурсії «Місто лікує» стало семеро захисників та захисниць України, які зараз перебувають на лікуванні чи реабілітації у Львівському клінічному госпіталі державної прикордонної служби України. Військові родом з різних куточків країни – Волинь, Львівщина (і Львів зокрема), Харківщина, Хмельниччина, Донеччина. Багато про своє рідне місто розповідав захисник із Маріуполя, адже його місто дуже стрімко розвивалось до повномасштабного вторгнення ворога на територію України. В свою чергу Андрій Садовий розповідав гостям про Львів, відповідав на запитання, ділився рецептом фірмового какао та подарував символічні подарунки на згадку про місто.

Цікаво, що візит кабінету міського голови – це лише частика екскурсійного маршруту, який сьогодні відвідали військові. До цього вони разом із екскурсоводкою Ольгою Сапріянчук гуляли центром Львова, відвідували храми та підземелля, а опісля відвідин Ратуші пішли на традиційний галицький сирник з кавою.

Читайте також: Буданов зробив заяву щодо контрнаступу ЗСУ

Нагадаємо, міська програма соціально-культурного відновлення «Місто лікує» – це можливість для військових, які проходять реабілітацію чи лікування у медичних закладах на території Львівської МТГ, скористатись різними безкоштовними пропозиціями на свій смак – відвідати цікаві музеї, замки чи виставки, сходити на концерт улюбленого виконавця, побувати у кінотеатрі та багато іншого. Щоб скористатись цією програмою, потрібно звернутись у Центр туристичної інформації Львова за телефоном: (067) 673-91-94, з понеділка по п’ятницю 10:00-18:00.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: