Правоохоронці затримали жінку, яка готувала ракетний удар під час візиту Зеленського у Миколаїв

444

Служба безпеки України затримала російську інформаторку, яка готувала повітряний удар Російської Федерації по Миколаївщині під час візиту Президента України.

Про це під час брифінгу повідомиларечниця СБУ у Львівській області Роксолана Яворська.

Інформаторка намагалася встановити час та перелік локацій орієнтовного маршруту Глави держави на території області. Однак співробітники СБУ спрацювали на випередження. Вдалося здобути дані про розвідувально-підривну діяльність фігурантки і подбати про додаткові заходи безпеки.

Зловмисницею виявилась мешканка Очакова, яка була колишньою продавчинею у військовій крамниці на території однієї із військових частин регіону. Для збору розвідінформації вона об’їжджала територію району та знімала локації українських об’єктів.

Також спецслужба з’ясувала, що агентка мала завдання виявити локацію систем радіоелектронної боротьби та складів з боєприпасами ЗСУ в районі Очакова. Цю інформацію окупанти планували використати для підготовки нового масованого повітряного удару по Миколаївщині. Співробітники СБУ затримали зрадницю «на гарячому» під час спроби передачі розвідданих загарбникам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: