У Львові молодь запустила флешмоб про мрії

IMG_0290
Фото: пресслужба ЛМР

У Львові команда всеукраїнського заходу «Молодвіж» запустила флешмоб про мрії, щоб змотивувати молодь мріяти під час війни та шукати шляхи реалізації своїх прагнень.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Там розповіли, що така акція відбувається напередодні всеукраїнського молодіжного заходу «Молодвіж. Нелегко, але мрій!», який відбудеться у Львові 2 вересня. Центральною темою події буде: заохочення, щоб молодь дозволяла собі мріяти навіть в часі війни та мала потрібні інструменти для реалізації цих мрій.

Головний координатор заходу Роман Цудний зазначив, що коли вінз командою почав працювати над концепцією цьогорічного «Молодвіжу», зрозуміли, що війна перекреслила мрії багатьох людей, і тому тепер ми не можемо наважитись на реалізацію бажаного. За його словами, визначити чітко, чого ми хочемо – це перший крок до здійснення цього, а вже на «Молодвіжі» ми будемо шукати шляхи та інструменти для реалізації мрій молоді».

Так, молодь закликають візуалізувати свої мрії та ділитись ними з іншими у соціальних мережах з хештегом #моломрії та позначкою заходу @molodvizh.

Фото: пресслужба ЛМР

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові вшосте відбудеться Всеукраїнський молодіжний захід «Молодвіж».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: