Про флагманський проєкт PORT Lviv Logistic Center від творців Alterra Group

image (1)

Один з найбільших на заході України логістичний центр PORT сприяє розвитку інфраструктури та малому і середньому бізнесу в регіоні. Цей об'єкт — місце перетину шляхів: транспортних, торговельних, фінансових. Точка «зустрічі» товарів і логістичних компаній.

Більше про PORT Lviv Logistic Center Дивись.info розповів його засновник Дмитро Ковальчук. 

Що таке PORT Lviv Logistic Center

Логістичний центр PORT – флагманський проєкт загальною площею 48 600 м², який розташований у с.Пасіки-Зубрицькі, що неподалік Львова. 

Це більше, ніж склад, це інноваційне місце, де є якісна інфраструктура, постійно щось кудись рухається: завантажуються і розвантажуються вантажі, йдуть відправки. Це точка, де створюється та розвивається бізнес, каже бізнесмен.

Також на території розташований сучасний офісний центр. 

«Ми багато думали про співробітника - людину, яка конкретно приходить на роботу - як вона доїжджає, що вона відчуває, чи хочеться їй приходити на роботу, як вона додому потім добирається. І хотіли задовольнити і працівника, і сам бізнес», - розповідає Дмитро.

PORT постійно розвивається. До прикладу, нещодавно там встановили сонячні панелі на декількох чергах. Це елемент екологічної стратегії, складова безпеки та економії коштів. Концепція об'єкта складається з чотирьох наративів.

1. Краса. Працівники компанії прагнуть створювати красиві об'єкти, оскільки в таких місцях люди готові проводити більше часу і, відповідно, більше платити. 

«Хочемо, щоб таку філософію наслідували. Це для нас приємно».

2. Якісна інфраструктура комплексу: озеро із зеленою зоною, заклади харчування, банк, пошта, супермаркет, приміщення для відпочинку працівників, багато паркомісць під легковий та вантажний транспорт, внутрішня та зовнішня охорона, відеонагляд, сигналізація.

«Водії приїжджають, вони теж мають чимось займатися тих кілька годин, поки чекають».

3. Керівна компанія. Доволі часто, зазначає Дмитро, між працівниками виникають різні непорозуміння. Щоб уникнути таких непорозумінь, підприємство має працювати як один організм.

«Команда PORT вводить на ринок складської нерухомості інноваційний і перший в Україні додаток, призначений для максимальної зручності та ефективного керування експлуатаційними процесами. Новий додаток розроблений з урахуванням потреб наших резидентів, дозволяючи їм контролювати різноманітні аспекти діяльності комплексу у режимі реального часу».

4. Бізнес-модель, яка дозволяє і малому, і середньому бізнесу орендувати або придбати приміщення на одній території. 

Кожен склад має паркувальні та розвантажувальні майданчики різної висоти. Більшість докових навісів встановлені на висоті 1,2 м. Паркувальні місця призначені для гостей, співробітників, людей з обмеженими можливостями та транспортних засобів різного розміру і призначення. Всі вони відповідають нормам будівництва логістичних об'єктів.

Які послуги надає керівна компанія Alterra Group

Alterra Group була створена у 2016 році. На той час в Україні було дуже мало компаній, що пропонували послуги з управління комерційною нерухомістю. Тому, за словами Дмитра, цій послузі було досить складно вийти на ринок. Основною метою Property Management є збільшення прибутковості об'єкта нерухомості та управління його вартістю. Вона досягається шляхом управління процесами маркетингової, фінансової та юридичної діяльності.

 Property Management містить в собі наступні види діяльності:

  • Просування об'єкта на ринку;
  • Оперативне управління;
  • Фінансове планування;
  • Адміністративно-правове управління;
  • Ведення об'єкта. 

«Ми дуже чітко відчуваємо клієнтів, у нас близько 400 орендарів. Власників ми усіх знаємо, спілкуємося з ними, проводимо аналітику».

«Ми відповідаємо на запит бізнесу щодо необхідних виробничих, логістичних або торгівельних приміщень. Це заглиблення у процеси клієнта, де ми розуміємо його проблематику та бажання — розширення, експансія в інші регіони, зміни бізнес-процесів — даємо рекомендації, а тоді вже готуємо повноцінне рішення: від пошуку земельної ділянки, вибору технологій, архітектурних рішень, дизайну до передачі ключів. Це загальна світова практика будівництва об'єктів під конкретного замовника, під конкретний бізнес».

Таким чином, бізнес може займатися бізнесом і зосередитися на поточних справах. За словами Дмитра, девелоперські проєкти часто бувають складними, що відволікає менеджерів від їхньої основної діяльності. З професійною командою вони можуть працювати краще, дешевше і простіше.

Alterra Group обслуговує понад 35 проєктів по всій Україні: які вже експлуатуються та тих, які перебувають на стадії будівництва. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: