Кулеба попередив українців про складну осінь

2874346
Фото: Getty Images

Дуже вірогідно, що восени Україну примушуватимуть до переговорів із росією. І ці голоси лунатимуть із різних країн світу.

Україна зробить усе в межах міжнародного права і кримінального законодавства, щоб захистити свої інтереси, запевнив очільник МЗС

Про це сказав глава міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба у розмові з журналістом Вадимом Карп'яком.

"Буде дуже важкий політичний сезон, усіх попереджаю. Ми все одно обов'язково переможемо на всіх фронтах, але буде важка осінь", – заявив Кулеба.

Він запевнив, що Україна зробить усе в межах міжнародного права і кримінального законодавства для того, "щоб ці голоси згасали, тому що все це абсолютно не на часі".

Кулеба розповів про недавню зустріч президента Володимира Зеленського з дипломатами, де глава держави поставив перед ними низку завдань: проведення саміту Формули миру, і залучення меценатів до процесу післявоєнної відбудови України, і перезапуск зернових коридорів.

Міністр повідомив, що восени заплановано велику кількість міжнародних самітів, на яких Україна потребує "кількісної та якісної присутності всього світу, а не тільки традиційних друзів з Європи та Північної Америки".

Ще одне завдання, поставлене перед дипломатами, – зробити так, щоб у росіян "під ногами палала земля в усьому світі".

Також стало відомо, скільки артилерійських снарядів ЄС вже передав Україні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: