Lviv Invest Forum: як це було

IMG_2852 (2)
фото: панельна дискусія на Lviv Invest Forum, Дивись.info

11 серпня відбувся Lviv Invest Forum. На з''їзді говорили про зміни, які відбулися у сфері інвестицій упродовж останнього року, а також продемонстрували кейси заробітку на вкладенні коштів.

Форум традиційно розпочався з Гімну України, після чого ведучий привітав усіх присутніх та урочисто оголосив про відкриття події.«Сьогодні в рамках події буде відбуватися аукціон. Кошти, які ми отримаємо, підуть на Збройні сили України, а саме на добровольчий розвідувальний батальйон "Сонечко", а також на 24-ту окрему механізовану бригаду імені короля Данила», - сказав він.

фото: ведучий оголошує про початок форуму, Дивись.info

Після того стартувала програма, поділена на блоки. Кожен учасник виступив з 15-хвилинною лекцією на окрему тему, а згодом відповідав на питання із залу.

Житлова нерухомість

Першим на сцені з'явився Олександр Лахтіонов — засновник та CEO групи компаній RITM, який понад 17 років працює у сфері нерухомості. Він розповідав про те як вигідно інвестувати у нерухомість.

«... Є основні параметри інвестицій, які ми маємо чітко засвоїти: гроші, час, дохідність, амортизація, рента і управління. Важливо закладати ці параметри...»

фото: лекція Олександра Лахтіонова, Дивись.info

Потім Ігор Ільчишен, експерт з 18-річним досвідом у сфері інвестицій та нерухомості, засновник «AMA FAMILY RESORT» — готельного комплексу та ювелірного бренду «Кіmberli», презентував гайд для початківця та досвідченого інвестора.

«...Я для себе виділяю п'ять критеріїв, що слід враховувати під час інвестування у нерухомість в Україні: дозвільна документація, відносно безпечна локація, ліквідність об'єкта, дохідність і спосіб управління, а також інфраструктура...»

фото: лекція Ігора Ільчишена, Дивись.info

Із темою інвестиції у житлову нерухомість у Львові виступив Олесь Піщак — керуючий партнер компанії Audit of Sales, яка досліджує і розвиває моделі та стратегії продажу, експерт-практик з реорганізації відділів продажу. Співвласник девелоперської компанії «Буде Дім».

«...Львів є фактично мільйонником, і життя за містом починає набувати сенсу. 240 тисяч внутрішньо переміщених осіб у Львові та області, 230 релокованих підприємств. Наспрвді їх більше... Це фактори, які будуть впливати позитивно на ринок нерухомості...»

фото: лекція Олеся Піщака, Дивись.info

Готельно-відпочинкова нерухомість

Артур Лупашко — засновник & CEO компанії Ribas Hotels Group, Co-Founder of Ukrainian Hotel & Resort Association — розвіяв міфи про інвестування в готельну нерухомість в Україні.

«...Міф номер один - інвестиції готелів тільки для багатіїв. Це завжди так було, але є проекти, які трансформують ринок і роблять його більш доступним...»

фото: лекція Артура Лупашка, Дивись.info

Євген Кудрявченко — засновник Vintage Web Production, Ukrainian Digital Community, парнер Apartel Resorts — поділився порадами як інвестору обрати прибутковий апарт-готель.

«...Це така ж модель як купити і здати квартиру в оренду, але для тих, хто не хоче цим займатися операційно. Тобто це така пасивна модель. Де там утворюється прибуток?..»

фото: лекція Євгена Кудрявченка, Дивись.info

Засновник інвестиційно-будівельної компанії Фенікс Інвест ДП — Олександр Редька — розкрив секрети ефективного масштабування коштів.

«...Поки наші конкуренти думають, як створити класний дизайн, ми будуємо штучні моря, сеноти, годинники "Майя". Тобто ми більше вкладаємося в інфраструктуру, і це дуже важливо ...»

фото: лекція Олександра Редьки, Дивись.info

Фондовий ринок

Павло Бойко — засновник Gonzo invest та керуючий активами, найдохідніший інвестор на Фондовому ринку України — виступив із темою чому криза - найкращий час для інвестицій.

«...Фондовий ринок схожий на людину у маніакально-депресивному стані, котра у момент депресії готова усе продавати за безцінь, а в момент ейфорії купує компанії із сотнею річних прибутків...»

фото: лекція Павла Бойка, Дивись.info

Ерік Найман — засновник інвестиційного радника HUGS, автор 6 книг з трейдингу та інвестицій — розповів як обрати еталон інвестицій.

«...З віком та зі зростанням багатства, дохідність падає, тому перша порада - починайте інвестувати раніше. Це математика, вона дуже проста...»

фото: лекція Еріка Наймана, Дивись.info

Із темою про те, що чекає на облігації та про пошук високодохідних історій в інвестиційному хаосі вийшов на сцену Євген Тригубченко  — інвестор-практик з досвідом 5 років, лектор у Біржовому університеті. 

«...Ми можемо заробляти два рази на облігаціях: на рості самої ціни та на відсотку, який нам платять за те, що ми дали свої кошти. Тобто відсоткова дохідність та інвестиційна дохідність на зростанні самої облігації...»

фото: лекція Євгена Тригубченка, Дивись.info

Земля

Як сформувати інвестиційний портфель із сільськогосподарською землею — на це питання відповів Олександр Чорний — співзасновник сервісу земельних інвестицій Zeminvest, експерт аграрного бізнесу та практикуючий адвокат.

«...Насправді ми з вами усі разом як українці маємо у власності надзвичайно якісний актив як сільськогосподарську землю в Україні - шосте місце у світі за кількістю орних земель...»

фото: лекція Олександра Чорного, Дивись.info

Єгор Лісничний з 14 років на ринку нерухомості: він розуміється на маркетингу та продажах, девелопменті, кризис-менеджменту, консалтингу. Він працював із такими проєктами: Evrodim, DIM, LevDevelopment. На форумі його тема звучала так: Земля проти нерухомості: гра на випередження.

«...Всі зрозуміли, що у минулому році агро приносило прибуток навіть на тих територіях, що були під окупацією або заміновані, тож цього року багато підприємців продовжують інвестувати у землю...»

фото: лекція Єгора Лісничного, Дивись.info

Після цього відбулася панельна дискусія про Альтернативні інвестиції, лекції на теми інвестицій, криптовалюти, айті, франшизи а також розіграш подарунків.

Під час аукціону також зібрали кошти на потреби ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: