Німецький концерн Rheinmetall поставить в Україну розвідувальні безпілотники Luna

b22d8769-896e-4d27-9bb3-7a938bd6169a

Німецька компанія Rheinmetall поставить в Україну розвідувальні безпілотники Luna New Generation до кінця року.

Про це повідомляє Reuters.

"Пакет безпілотників" складається з наземної станції управління з декількома безпілотниками, стартовою катапультою та військовими вантажівками, повідомляє Bild, додаючи, що систему безпілотників можна використовувати як розвідувальну систему, забезпечувати мережу LTE та перехоплювати або глушити комунікації.

Розвідувальні безпілотники Luna NG можуть нести до восьми мультикоптерів із озброєнням. Квадрокоптер Hero R створений у співпраці із ізраїльським виробником UVision. Комбінація LUNA NG та Hero R поєднує переваги розвідки та високоточного завдання удару. Просто скидаючи снаряди, БпЛА з розмахом крил близько 5 м не зміг би досягти точності, доступної при управлінні квадрокоптером. Здійснюючи розвідку, LUNA NG допоможе визначити цілі та доставить до них засоби ураження.

Rheinmetall створиили особливу конструкцію корпусу. Завдяки легкій та міцній конструкції фюзеляжу з CFRP (пластику, армованого вуглецевим волокном) час польоту LUNA NG становить понад 12 годин, а дальність передачі даних понад 100 км забезпечує просторове охоплення понад 30 000 км².

Читайте також: В Україні виділять 40 мільярдів для інвестицій в українських виробників дронів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: