На Львівщині два автобуси курсуватимуть зі змінами через ремонт мосту

thumbnail-tw-20230810193058-6419
Міст у селі Малехів у 2021 році. Фото: Суспільне

З 15 серпня починають капітальний ремонт мосту через річку на трасі Київ-Чоп у Малехові. Проїзд на Східному під'їзді до Львова закривають.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Там розповіли, що об'їхати ділянку можна буде через кільцеву дорогу Львова.

«Для легкового транспорту діятиме ще один альтернативний маршрут – через населені пункти Дубляни та Великі Грибовичі», – йдеться в повідомленні.

Окрім цього, на час ремонтів автобуси №1А та №60 курсуватимуть через Великі Грибовичі, попередили в управлінні транспорту міськради. І хочуть організувати розрив руху для маршруту №1А в районі ремонтних робіт, щоби покращити транспортне сполучення мешканців Малехова.

За даними патрульної поліції у Львівській області, перекривають проїзд до 31 грудня нинішнього року.

Як об'їхати?

Ось схема від Служби автомобільних доріг Львівщини:

Для легкового та громадського транспорту організовано об'їзд:

  • Дубляни — (а/д Східний під’їзд до м. Львова) — Грибовичі (а/д С140611 Дубляни — В. Грибовичі) — м. Львів (а/д М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська) та у зворотному напрямку. Для легкового та вантажного транспорту організовано об'їзд двома маршрутами: 🚗Маршрут 1. Гамаліївка — м. Винники (М-06 Київ — Чоп) — м. Львів (вул. Личаківська — вул. Тракт Глинянський — вул. Богданівська — вул. Б. Хмельницького) та у зворотному напрямку.
  • Маршрут 2. Малі Підліски — Кам’янка Бузька (а/д Н-17 Львів — Радехів — Луцьк) — Жовква (а/д Р-84 Бібрка — Кам’янка-Бузька — Жовква — Городок — Миколаїв — Жидачів — Калуш — Бурштин) — Львів (а/д М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська).

Що це за міст?

За даними регіональної Служби автодоріг, йдеться про залізобетонну переправу, яку звели 1961 року. Цю споруду визнали аварійною. Вже кілька років тут діяли обмеження вантажопідйомності.

У межах ремонту хочуть розширити міст до 19,2 м і влаштувати дві смуги в одному напрямкові. З обох сторін також влаштують підходи до переправи.

Нагадуємо, на Львівщині відновили проїзд через міст, який зруйнувала повінь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: