У Львівському органному залі прозвучить «Музика незламності»

org-zal

До головного національного свята Львівський органний зал підготував дві особливі програми – хоровий концерт «Музика незламності», що відбудеться 23 та 26 серпня, та урочистий органний концерт на День Незалежності.

Про це розповіли організатори.

Львівський муніципальний хор «Гомін» під керівництвом диригента Вадима Яценка 23 та 26 серпня о 19:00 запрошують на хоровий концерт «Музика незламності». Незламний дух, історична памʼять, любов до своєї країни та віра в її щасливе мирне майбутнє – усе це поєдналося в новій програмі хору до Дня Незалежності. Звучатимуть виключно українські, сучасні й актуальні твори Ганни Гаврилець, Лесі Дичко, Євгена Станковича, Володимира Міхновецького.

Окрім того, 24 серпня о 19:00 відбудеться «Урочистий органний концерт» у виконанні органістки Світлани Позднишевої. Як символ незламності та сили лунатиме велична, життєствердна, розмаїта українська музика Миколи Колесси, Лесі Дичко, Вʼячеслава Назарова, Святослава Луньова, Михайла Шуха. Урочистість моменту підкреслюватимуть твори Йоганна Себастьяна Баха.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: