Волонтер із Лондона навчає гри на фортепіано дітей ВПО у Львові

image (85)
Фото: MUZIKA UA

У Львові з 15 до 19 серпня 2023 на базі музичного простору MUZIKA HUB відбуваються навчання для дітей внутрішньо переміщених осіб. Майстер-класи з гри на фортепіано проводить відомий викладач фортепіано, органу та акомпанементу до німого кіно Ешлі Валентайн, який приїхав з Лондона.

Про це повідомили в пресслужбі MUZIKA HUB.

Там розповіли, що організаторами цього заходу є благодійна організація Make it Possible Ukraine разом з музичною студією MUZIKA HUB, що розташована у Львові.

Візит Ешлі до Львова є важливим кроком на шляху до популяризації музичної освіти та розвитку талантів серед дітей, які потрапили у складну життєву ситуацію через внутрішні переселення в зв'язку з повномасштабним вторгненням.

Так, упродовж тижня, Ешлі проводить інтенсивні заняття з гри на фортепіано усім охочим, а у п’ятниці 18 серпня в органному залі відбудеться його сольний концерт, початок о 21:00 год.

Про благодійну організацію Make it Possible Ukraine

Make it Possible Ukraine - благодійна організація, яка утворилась в 2017 році навколо ідеї допомагати українським дітям здобувати хорошу освіту, та мати якісне середовище, де вони зможуть розвиватись.

Цілями організації є надати можливість дітям, які постраждали від війни безплатно вивчати англійську та проводити цікаво час з однолітками. А також організація різноманітних заходів, активностей, які сприяють розвитку творчості, лідерських якостей та самовираження дітей. Make it possible створює середовище, де кожна дитина відчуває себе цінною та має можливість розкрити свій потенціал.

Наразі головним проектом організації є літній табір для дітей ВПО, який сфокусований на цікавому вивченні англійської для дітей. Кожен тиждень ми разом з волонтерами з різних країн продумуємо цікаві активності, майстер-класи та екскурсії, повністю безкоштовні завдяки донатам благодійників закордону.

Про музичний простір MUZIKA HUB

MUZIKA HUB – це відкритий простір для музикантів та артистів, у якому будь-хто може створювати власну музику, репетирувати, проводити заняття з вокалу та інструментів, нетворкатися й спілкуватися з професіоналами музичної індустрії.

На базі MUZIKA HUB функціонує студія звукозапису, що створює хіти для українських зірок, кімнати для проведення занять з фортепіано, гітари, барабанів, вокалу. 

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що у Львові облаштують ще один громадський простір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: