У Залізничному районі Львова запрацював інклюзивно-ресурсний центр

21
Фото: ЛМР

Відтепер діти, які проживають у Залізничному районі міста, зможуть отримати комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку та допомогу фахівців. Адже тут розпочав роботу інклюзивно-ресурсний центр.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Центр діє у середній загальноосвітній школі № 60, що на вул. Полтави, 32. Щоб отримати таку послугу, потрібно попередньо записатись, безпосередньо звернувшись до центру за телефоном: 097 121 02 42, або записатись на порталі «Україна. Інклюзія».

Зазначимо, інклюзивно-ресурсний центр виконує роль своєрідного посередника між сім’єю, яка виховує дитину з особливими освітніми потребами, та дитячими садками і школами. Фахівці такого центру мають допомогти сім’ї підібрати заклад і форму навчання, які найкраще відповідатимуть освітнім потребам дитини.

До інклюзивно-ресурсного центру можуть звернутись батьки, які відчувають занепокоєння щодо розвитку дитини, віком від 2 до 18 років.

Нагадаємо, у Львові відновлюють будинки на вулиці Стрийській, які зруйнували російські ракети 6 липня: на одному із них вже облаштовують дах. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: