Німецький хірург врятував око трирічної дівчинки із вродженою вадою

369613037_149358938210592_9001736304179489335_n
Фото: Львівська обласна дитяча лікарня "Охматдит"

Львівські офтальмологи спільно із німецьким пластичним хірургом Клаусом Екснером прооперували трирічну пацієнтку із вродженою вадою повіки — птозом.

Про це розповіли на сторінці обласної дитячої лікарні «Охматдит».

Маленька Камілла з Перемишлянського району. Спершу прооперували праве око, попереду ще одне втручання.

Нагадуємо, у червні нинішнього року до Львівської обласної клінічної дитячої лікарні вже водинадцяте приїхав німецький пластичний хірург Клаус Екнер. Цього разу його візит триватиме 5 днів. Медик спільно з українськими колегами оперуватиме діток, які страждають від вродженого птозу повік, а також провів консультації.

Довідка

Клаус Екснер — доктор медицини, хірург з Франкфурта-на-Майні. Професійна кар’єра почалася у 1974 році. Працював у Федеральній лікарні збройних сил Гамбурга, у клініці Гамбург – Вандсбек, лікарні Санкт-Маркуса Франкфурта на Майні, лікарні Дьяконіци у Франкфурті на Майні. З 2013 року - член правління асоціації німецьких пластичних хірургів (нині DGPRÄG) і член-засновник асоціації німецьких естетичних пластичних хірургів. В межах кожного візиту до Львова  Клаус Екснер проводив лекції для лікарів 8-ї лікарні м. Львова та працівників університету. За підтримки Клауса Екснера  двоє хірургів з України проходили стажування в клініці пластичної, реконструктивної хірургії та хірургії кисті у Франкфурті. Працює над створенням програми для стажування хірургів з України в Німеччині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: