Мешканці модульного містечка у Львові відсвяткували День Незалежності 

1

День Незалежності України відсвяткували у Львові у модульному містечку, що на проспекті Червоної Калини. Зі святковим концертом виступив академічний інструментальний ансамбль «Високий замок» Львівської національної філармонії ім. М. Скорика. А також самі мешканки містечка, які стали учасницями співочого колективу «Співаночки», дебютували перед глядачами.

Про це повідомила міська рада.

«У створенні колективу «Співаночки» нам допомогла п. Світлана, директорка музичної школи №8. У колективі нас восьмеро з різних регіонів України. Вважаю, що це дуже важливо, щоб ми відчували свою єдність і своє буття разом. А те, що в такий день ми дебютували у модульному містечку, вважаю дуже знаковим. Це має свідчити про те, що ми разом, що ми - одна родина, одна сім’я, що ми єдині у нашій надії і вірі в перемогу», - відзначила Катерина Кіт-Садова, учасниця колективу «Співаночки».

Під час концерту мешканців містечка потішив своїм виступом академічний інструментальний ансамбль «Високий замок».

«Зараз як ніколи нам потрібна єдність. І такі концерти, у яких беруть участь не тільки професійні музиканти, вокалісти, а беруть участь колективи, які не займаються професійно музикою, - дають великий позитив. Це об’єднує, це елемент самоідентифікації. А це потрібно нам усім, це є стрижнем, який нас тримає у такий складний час», - наголосив Андрій Яцків, художній керівник академічного інструментального ансамблю «Високий замок».

Нагадаємо, львів'ян запрошують на низку заходів, приурочених 32 річниці відновлення Незалежності України. Серед подій — благодійні ярмарки, публічні дискусії, квести для дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: