У Львові створили нову зупинку для трамваїв

трамвай7
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У Львові на вулиці Замарстинівській, 11, з’явилася нова трамвайна зупинка «Під Дубом». Вона розміщена в напрямі центру міста.

Про це повідомили в Львівській міській раді.

Там розповіли, що зупинку встановили на прохання мешканців, які зверталися до ЛМР з таким проханням. Оскільки відстань між двома попередніми зупинками, які є у цьому напрямі, складала близько 700 м.

В управлінні вуличної інфраструктури ЛМР кажуть, що нова зупинка буде зручною для мешканців та для тих, хто працює чи навчається у цьому районі. Адже поруч - дві школи, також поблизу розташований ТЦ «Форум-Львів».

Керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка, підкреслив, що у протилежному напрямі, від центру міста, трамвайна зупинка на цій локації є давно, а навпроти  - не було. Тобто, люди могли з центру приїхати сюди. А щоб повернутися – їм вже доводилось долати значну відстань до котроїсь із раніше найближчих зупинок навпроти: до перехрестя з вул. Гайдамацькою або до пл. Старий Ринок.

Як розповили в Галицькій районній адміністрації, при облаштуванні зупинки жодні дорожні роботи не проводили. Там встановили дорожні знаки, а згодом тут встановлять павільйон.

У ЛКП «Львівелектротранс»зазначили, що на цій лінії курсують трамвайні маршрути №6 та №9.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що завтра у Львові запрацює ще один паркувальний майданчик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: