ЗСУ висадились у Криму в межах спецоперації, — розвідка

image-89
Скриншот: Крим. Реалії

Українські військові здійснили висадку в Криму в межах спецоперації. Вдосвіта 24 серпня повідомлялось, що біля Маяка на мисі було чути вибухи.

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов повідомив у коментарі Громадському.

Видання пише, що вранці у четвер у тимчасово окупованому Криму відбувся бій за участю плавальних засобів та авіації. Українські військові здійснили висадку в межах спецоперації. Юсов зазначив, що усі завдання виконані.

Перед цим проєкт «Крим. Реалії» писав, що близько 5 ранку біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут лунали звуки вибухів. Синхронно російські пропагандистські медіа зазначали, що у Криму невідомі обстріляли з берега кемпінг із туристами в Оленівці.

Відомо, що в Маяку розташована база 3-го радіотехнічного полку у складі радіотехнічних військ Повітряно-космічних сил рф. Також на тарханкутському півострові розташований радіолокаційний вузол — РЛК «Небо-М» та РЛС «Каста-2Е2». По периметру підготовлені позиції для ППО, зазначають «Крим. Реалії».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: