ЗСУ просувалися вперед у районі Роботиного, окупанти воюють без ротацій і підкріплень – американські аналітики

370768397_644716161174799_7048544203798067137_n

25 серпня українські сили продовжили контрнаступальну операцію поблизу Роботиного на заході Запорізької області та, як повідомляється, просунулися вперед.

Про це пишуть аналітики американського інституту вивчення війни ISW.

Посилаючись на інформацію від російських воєнкорів ISW повідомляє, що на даному напрямку росіяни ведуть бої без підкріплень і ротації військ.

Мілблогер стверджує, що багато російських військовослужбовців, які воюють під Роботиним, перебувають на передовій з початку українського контрнаступу і цим підрозділам не вистачає передових підкріплень.

У росії занепокоєні щодо здатності втомлених від боїв російських сил захистити від можливих майбутніх нових українських атак поблизу Роботиного на тлі заяв про те, що бої перемістилися до південних рубежів населеного пункту.

Український Генштаб повідомляв, що українські війська досягли успіхів на напрямках Новоданилівка-Новопокропівка (5-13 км на південь від Оріхова) і Мала Токмачка-Очеретувате (9-25 км на південний схід від Оріхова).

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: