Під час будівництва дитячого садочка на Львівщині посадовці отримали нелегальний прибуток

88888

На лаві підсудних опинилися колишній голова сільради та підрядник. Їх звинувачують у заволодінні понад 360 тис грн під час будівництва дитячого садка.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

«За процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальні акти стосовно колишнього голови однієї із сільських рад району та директора товариства. Їм інкримінують заволодіння бюджетними коштами та службове підроблення», - йдеться у повідомленні.

Слідством становлено, що в кінці 2018 року між однією із сільрад Львівщини та очолюваним підозрюваним товариством було укладено договір про виконання будівельних робіт.

«Згідно умов договору підприємство повинно було збудувати дитячий садок-ясла та здійснити ряд робіт. З метою заволодіння бюджетними коштами підрядник надав підроблений акт виконаних робіт. У ньому він вказав роботи, які  в повному обсязі не були виконані. В свою чергу, сільський голова прийняв та неправомірно підписав  акт виконаних робіт», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський ініціює перед парламентом України пропозицію прирівняти корупцію до державної зради на час дії режиму воєнного стану.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: