Окупанти зосереджують сили на двох напрямках, — Міноборони

369464486_641725484807200_5324627328860009677_n
Фото: Генштаб ЗСУ

Російсько-окупаційні війська зосереджують свої зусилля на Куп'янському та Лиманському напрямках фронту. Ворог намагається просуватись вперед.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр в етері телемарафону у вівторок, 29 серпня.

Вона розповідає, що в напрямку Кліщіївки, Курдюмівки та Андріївки (Донецька область - ред.) тривають важкі бої. Проте вона зауважила, що Сили оборони України у цих населених пунктах «потрошку просуваються».

Також Маляр зазначила, що в епіцентрах уваги противника є Куп’янський та Лиманський напрямки, де ворог намагається відволікти українських військових.

Читайте також: Українські бійці уразили об’єкти берегової охорони у Криму, - Сили спеціальних операцій 

«Саме там ворог намагається відволікати сили і наші підрозділи. Вони для себе прийняли рішення, що вони будуть всіма силами намагатися рухатися вперед саме по тих напрямках», — пояснила заступниця міністра оборони України.

Нагадуємо, за даними Генерального штабу Збройних сил України, українські захисники мали успіх у напрямку Новоданилівка-Вербове. Це у Запорізькій області. Бійці закріплюються на досягнутих рубежах.

Напередодні підтвердили, що ЗСУ звільнили від російсько-окупаційних військ село Роботине, що у Токмацькій міській громаді Пологівського району Запорізької області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: