У «Львівводоканалі» пояснили, як повернути помилково здійснений платіж за воду

вода
фото ілюстративне

У Львівському міському комунальному підприємстві роз'яснили, якщо трапився випадок, коли не правильно оплатили за воду, то варто написати відповідну заяву.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської міської ради.

Зокрема, пояснююється, якщо людина оплатила за водопостачання та помилково вказали невірну суму, то кошти можна повернути. Для цього потрібно підійти у один із сервісних центрів Львівводоканалу (вул. Зелена, 64 або вул. Хуторівка, 24) і написати заяву про повернення коштів. Тоді також необхідно надати документи, що підтверджують здійснення оплати.

У «Львівводоканалі» розповіли, що взірець заяви нададуть безпосередньо у сервісному центрі. Однак зі собою необхідно мати такі документи, що засвідчать здійснення оплати:

  •  Квитанцію про здійснення оплати (роздруковану).
  • Виписку із банківськими реквізитами, куди мають бути повернуті кошти.
  •  Паспорт та ідентифікаційний особи, що здійснила оплату.
  • Прізвище особи в копії квитанції на оплату повинно відповідати прізвищу заявника, який хоче повернути помилково оплачені кошти.

Крім того, ЛМКП «Львівводоканал» зауважив, якщо сума переплати за воду незначна, то вона може бути використана для оплати за воду на наступні місяці. До прикладу, якщо ви мали сплатити за серпень 250 грн, а помилково сплатили 520 грн, то залишок буде зараховано за оплату за вересень і вам не доведеться робити повернення. Термін повернення помилково сплачених коштів, за умови написання заяви та подачі копій квитанції про оплату та реквізитів банку – до місяця часу.

Підкреслимо, що графік прийому громадян у сервісних центрах ЛМКП «Львівводоканал» з понеділка по четвер, з 09:00 до 17:00, а у п’ятницю – до 16:00 год. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові ще одна школа долучилася до проєкту роздільного збору побутових відходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: