На Львівщині злочинна група заробляла на продажі кокаїну 8 млн. грн щомісяця

369674453_636657535270947_8461141628692878912_n
Фото: поліція

Мешканці Львівської та Тернопільської областей створили злочинну групу, яка займалася розповсюдженням наркотичних речовин. На цій справі злочинці заробляли до 8 мільйонів гривень щодня.

Про це повідомили в Національній поліції України.

Там повідомили, що в середу, 30 березня, правоохоронці змогли затримали одного з організаторів та учасників злочинної групи. Згодом у Львові затримали і співорганізатора, у якого правоохоронці вилучили документи, видані на ім’я іншої особи, але з вклеєним фото фігуранта. Відомо, що одні учасники відповідали за поставку товару, інші – за його збут на території Львівської області.

 Правоохоронці з'ясували, що організував діяльність угруповання мешканець Тернопільської області. За його вказівкою житель цієї області доставляв товар гуртовими партіями на Львівщину та передав співорганізатору, який відповідав за збут. Фасуванням «товару» займалися двоє осіб. Готовий наркотик вони продавали «з рук у руки» за ціною 100 доларів США за грам.

За інформацією поліції, кожного місяця учасники злочинної групи реалізовували до двох кілограмів кокаїну та отримували до 8 млн грн «прибутку». Частина коштів йшла на придбання нових партій товару та «заробітну плату» учасникам угруповання. Інша частина - організатори використовували для власних потреб.

Фото: поліція

Тепер затримані знаходяться під вартою. Обвинуваченим може загрожувати до 12-ти років позбавлення волі.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що двох прихильників країни-терористки засудили на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: