На Львівщині сталася пожежа в будинку, де перебували 2 людей

370376077_633987982160073_6296656298050246859_n
Фото: ДСНС

У п'ятницю, 1 вересня, в Сколе на вулиці Б. Хмельницького Стрийського району Львівської області сталася пожежа в дерев'яній будівлі.

Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області.

Там розповіли, що пожежа виникла в одноповерховій дерев’яній будівлі, розміром 10×15 м. До місця події були направлені вогнеборці.

Коли рятувальники прибули туди, то дах будівлі був повністю охоплений вогнем. Існувала загроза перекидання полум'я на поруч розміщені будівлі. Крім того, пожежа супроводжувалася щільним задимленням.

У ДСНС з'ясували, що в будівлі можуть перебувати люди. Тоді рятувальники зайшли в будівлю та вивели на свіже повітря 2 осіб, яких передали, для подальшого огляду, працівникам медичної служби.

Згодом пожежу вдалося загасити. Внаслідок цього вогонь знищив дах на площі 100 кв.м, перекриття на площі 20 кв.м , речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м , а також пошкодив дах на площі 50 кв.м та перекриття на площі 50 кв.м. Водночас пожежно-рятувальним підрозділам вдалось не допустити розповсюдження вогню та врятувати від знищення 3 господарські будівлі та 5 кіосків.

Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові сталася ДТП, під час якої травмовано мотоциклістку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: