У Львові оголосили збір на коштовне обладнання для дитячої реабілітації

232861_detka-war_gettyimages_new_960x380_0
ілюстративне фото

Медичний провайдер Helsi та благодійний фонд «Незламні» підписали меморандум про співпрацю, щоб об'єднати зусилля у зборі коштів на обладнання для дитячого реабілітаційного відділення UNBROKEN KIDS.

Оголосили про збір 680 тисяч гривень, що відбуватиметься за системою фандрейзингу. Кошти скерують на придбання одного з апаратів для ТЕКАР-терапії Thermo Pro, повідомляють у міській раді.

Збір коштів йтиме через програму Helsi. Всі охочі зареєстровані користувачі зможуть задонатити — через застосунок чи веб-версію програми. Кошти скерують на придбання одного з апаратів для ТЕКАР-терапії Thermo Pro, виробництва компанії Zimmer MedizinSysteme GmbH (Німеччина).

Що це за обладнання?

Цей апарат використовує технологію T-CaRe (Capacitive Resistive) для лікування болю та регенерації тканин. Завдяки поєднанню методів резистивної (460 кГц) і ємнісної (540 кГц) діатермії, апарат стимулює клітини, сприяє розширенню кровоносних судин, підвищенню температури, поліпшенню обміну речовин та регенераційних процесів, дозволяючи досягти позитивних результатів вже після першої процедури.  

UNBROKEN KIDS

Цей дитячий центр входить до системи Національного реабілітаційного Центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) і діє на базі Лікарні Святого Миколая, де лише за останній рік допомогли понад 60 тисячам дітей з усієї України.

Від початку повномасштабного вторгнення лікарня стала прихистком для важкопоранених дітей. Тут отримали лікування та пройшли реабілітацію 350 маленьких українців, які постраждали від російської агресії.

Поки триває війна та продовжуються ракетні удари по тилу, число дітей з мінно-вибуховими травмами лише збільшуватиметься. Всі вони потребують тривалого відновлення та постійної роботи з фізичними терапевтами. А дехто з них, як от пацієнти з ампутаціями та важкими опіками, потребуватимуть лікування та відновлення впродовж всього свого дитинства.

Як долучитись до збору на обладнання для UNBROKEN KIDS?

Зробити свій внесок у розбудову дитячої реабілітації можна за посиланням.

Діти війни

За даними українських прокурорів, в Україні через повномасштабне вторгнення росіян постраждали понад 1600 дітей. З них 503 неповнолітніх загинули, а щонайменше — 1117 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Однак ці дані не є остаточними, адже триває робота над їх встановленням на тимчасово окупованих територіях і там, де тривають активні бойові дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: