Українські військові продовжують наступати на Бахмутському та Мелітопольському напрямках

555666
Фото: Генштаб ЗСУ

Станом на 8 вересня Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на двох напрямках: Бахмутському та Мелітопольському. Там українські воїни мали успіх в районах південніше Роботиного, де закріплюються на досягнутих рубежах.

Про це повідомили в Генштабі Збройних сил України.

Там розповіли, що на Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують наступати південніше Бахмута, там вони закріплюються на досягнутих рубежах.

Крім того, захисники стримують наступ російських військ на Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Тут противник вів безуспішні наступальні дії в районі Кераміка, Авдіївки, Мар’їнки, Красногорівки та південніше Пречистівки Донецької області.

За інформацією Генштабу, Сили оборони продовжують стримувати наступ армії РФ на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках. Тут окупанти безуспішно наступали в районах Синьківки, Новоєгорівки, Оріхово-Василівки, Кліщіївки та Андріївки. Там тривають важкі бої.

Нагадаємо, раніше у ранковому зведенні Генштабу повідомили про ситуацію на всіх напрямках фронту за минулу добу. Зокрема минулої доби, 7 вересня, авіація українські військові завдали 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

Підрозділами ракетних військ та артилерії уражено 1 склад боєприпасів, 6 артилерійських засобів, 2 пункти управління, 2 зенітно-ракетних комплекси противника.

Читайте також Генштаб: за минулу добу на війні ЗСУ знищили понад 600 окупантів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: