Козицький прояснив ситуацію з будівництвом біатлонного стрільбища у Новояворівську

1
Фото: ЛОДА

Ситуація щодо тендеру та вартості об'єкта викликала суспільну дискусію

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

У липні цьогоріч був оголошений тендер на реконструкцію біатлонного стрільбища у Новояворівську. Тоді загальна кошторисна вартість реконструкції біатлонного стрільбища та лижеролерних трас в обласному центрі олімпійської підготовки у Новояворівську становила орієнтовно 96  млн гривень. 

Згідно з проєктом, на об’єкті мали замінити зношений дорожній одяг, там повинна була запрацювати новітня система освітлення тощо. Однак договір щодо реконструкції так і не підписали.

Причину пояснив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Уже другий рік весь український народ протистоїть повномасштабному вторгненню poсіян. Ми маємо бути згуртовані як ніколи. І всі разом працювати на перемогу! Саме тому договір щодо реконструкції біатлонного стрільбища та лижеролерних трас Львівського обласного центру олімпійської підготовки у місті Новояворівськ так і не був підписаний. Вони почекають. Ці кошти – 1 млн грн з обласного бюджету та 9 млн грн з бюджету Новояворівської ТГ, які були передбачені на цей рік, зараз краще спрямувати на медичне чи соціальне забезпечення жителів Львівщини. Вірю, що після нашої перемоги всі разом урочисто відкриємо ще не одну арену!», - наголосив Максим Козицький.

Нагадаємо, Львівський спортсмен виборов два «золота» на чемпіонаті Європи з паратенісу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: