Львів'янин виборов друге «срібло» на Іграх Нескорених

1-0c53f4fa
Володимир Гера. Фото зі сторінки Львівської міської ради

Військовий Володимир Гера зі Львова здобув другу срібну медаль на Іграх Нескорених, які проходять у Дюссельдорфі, що в Німеччині.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської міської ради у понеділок, 11 вересня.

Цього разу, Гера став другим у метанні диску в категорії IF7 на метанні диску з результатом 10.50.

Нагадуємо, напередодні чоловік здобув срібло у штовханні ядра.

Володимир Гера – військовослужбовець Збройних сил України (24-та окрема механізована бригада). Першого вересня 2014 року отримав поранення спинного мозку поблизу Луганського аеропорту.

Ігри Нескорених

Invictus Games започатковані 2014 року принцом Гаррі та вперше були проведені у Лондоні (Великобританія). У них взяли участь близько 300 спортсменів із 13 країн, які воювали разом зі Сполученим Королівством у останніх військових кампаніях. Ігри Нескорених 2023 відбуваються у Дюссельдорфі (Німеччина) з 9 по 16 вересня під девізом «ДІМ ДЛЯ ПОВАГИ».

Україна долучилась до Ігор Нескорених 2017 року, дебютувавши на змаганнях у Торонто, Канада. Другі Ігри відбулись наступного року — в австралійському Сіднеї. У травні 2020 захід мав відбутися у Гаазі, проте у зв’язку карантинними обмеженнями, викликаними COVID-19, був перенесений на 2021, а пізніше на 2022 рік. Зрештою, у квітні 2022 року українська збірна виступила у Гаазі (Нідерланди). Частина учасників збірної повернулися знову на службу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: