Майже 600 незаконно встановлених рекламних вивісок у Львові демонтували влітку

55555
фото: ілюстративне

572 самовільно встановлені вивіски та рекламні конструкції демонтували працівники комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління» впродовж літа 2023 року.

Про це повідомляє міська рада.

З 1 червня до 31 серпня на території Львівської міської територіальної громади було демонтовано 165 самовільно встановлених вивісок та 407 рекламних конструкцій. Про це повідомили у департаменті містобудування Львівської міської ради.

«Львів одним із перших почав рятуватись від засилля яскравих вивісок, які захаращували міський простір. Для цього було затверджено «Порядок розміщення вивісок», а для підприємців розробили спеціальні додатки, де описали основні правила їх оформлення. Тож реклама має бути встановлена за усіма нормами і не повинна засмічувати місто», – наголошують у департаменті містобудування Львівської міськради.

Як пояснюють в комунальному підприємстві «Адміністративно-технічне управління», усі 572 рекламні вивіски та конструкції, демонтовані за літо, були незаконними.

«Спочатку власникам встановленої без дозволу реклами надіслали вимогу узаконити вивіску або ж добровільно її демонтувати. Коли ж підприємець цього не зробив, це – але вже примусово – провели комунальники», – пояснили в КП «Адміністративно-технічне управління».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: