Мешканця Бродів засудили на 6 років за торгівлю нарковмісних таблеток

суд
фото ілюстративне

На Львівщині суд виніс вирок підозрюваному у збуті нарковмісних таблеток, які він отримував безкоштовно для лікування.

Про це повідомили у регіональному управлінні прокуратури.

Ідеться про 39-річного мешканця Бродів. Засуджений впродовж червня-липня нинішнього року продавав таблетки «Бупрен», які містять наркотичний засіб бупренорфін.

«Оскільки чоловік був наркозалежним, він перебував на обліку у лікаря-нарколога. Відтак, мав можливість безкоштовно отримувати наркотичний препарат за програмою "Замісна підтримувальна терапія"», — йдеться в повідомленні.

Прокурори також кажуть, що чоловік неодноразово надавав приміщення своєї квартири іншим наркозалежним для виготовлення розчину нарковмісних речовин та його подальшого ін’єкційного вживання.

Його визнали винним у незаконному збуті наркотичних засобів та за надання приміщення для виготовлення та вживання наркотичних засобів (ч. 1, 2 ст. 307, ч. 1, 2 ст. 317 КК України). Мешканця Бродів засудили на 6 років ув'язнення із конфіскацією майна.

Раніше ми розповідали, що львів'янин, який торгував наркотиками, може сісти за ґрати на 10 років.

Наркозлочини на Львівщині

За два місяці нового року у Львівській області затримали 63 людей із підозрою у наркоторгівлі та «закладчиків», повідомили у регіональному управлінні поліції 7 березня.

Там кажуть, що з незаконного обігу вилучено більше 8,5 кілограмів наркотиків та психотропних засобів, а також понад 1700 нарковмісних таблеток. Натомість приблизна вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить майже 7 мільйонів гривень.

У поліції додали, що затримали наркоторговців у Дрогобичі, Стрию, Сокалі, Бродах, Брюховичах, Городку, Жовкві, а також в інших містах і селищах області. Найбільше - у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: