У Нестора Шуфрича СБУ проводить обшуки, — ЗМІ

im-01
Нестор Шуфрич. Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У п'ятницю, 15 вересня,стало відомо, що Служба Безпеки України прийшла з обшуками до будинку депутата забороненої партії «ОПЗЖ»  Нестора Шуфрича.

Про це повідомили у Суспільному, посилаючись на власні джерела в СБУ.

Зокрема там зазначили, що обшуки проводяться щодо справи у державній зраді.

Як зазначили в джерелах Служби Безпеки, Нестор Шуфрич не тільки регулярно отримував по голові в парламентських бійках, але й тісно працював із співробітником ФСБ РФ і екснардепом Володимиром Сівковичем, який координував роботу російської агентури в Україні з офісу у Москві.

Варто зазначити, що про обшуки в Шуфрича повідомив також і журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у фейсбуці. Він зазначив, що 15 вересня відбувається понад 50 обшуків по справі депутата від ОПЗЖ. Зокрема журналіст зазначив,що за висновками слідства, Шуфрич за завданням Сівковича виступав на телеканалах України та Росії з метою розповсюдження російський пропаганди та просування антиукраїнської політики. 

Нагадаємо, раніше, 4 березня 2022 року, повідомляли, що у Києві батальйон Тероборони затримав Нестора Шуфрича як диверсанта. Тоді він фотографував позиції українських військових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: