У Генштабі повідомили, що українські військові оволоділи Андріївкою на Донеччині

379069473_655259326787149_2099979580018928683_n
Фото: Генштаб ЗСУ

Під час штурмових дій ЗСУ звільнили Андріївку в Донецької області.Там захисники завдають ворогу значних втрат у живій силі та техніці та закріплюються на досягнутих рубежах.

Про це повідомили в ранковому зведення Генштабу Збройних сил України.

Там розповіли, що Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках.

Зокрема українські воїни наступають південніше міста Бахмут, де мали частковий успіх в районі Кліщіївки.

На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступати в районі Вербового Запорізької області. Там завдають окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці.

Водночас захисники стримують наступ російських військ на Авдіївському та Мар’їнському напрямках. На цій ділянці фронту окупанти безуспішно наступали в районі Ласточкиного та Авдіївки Донецької області. Протягом минулої доби росіяни здійснили близько 10 невдалих спроб витіснити українські підрозділи із займаних позицій.

Крім того, всі атаки ворога в районі Мар’їнки Донецької області були відбиті. Окупанти зазнали тут значних втрат у живій силі та техніці.

Також Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Бахмутському напрямку. Зокрема армія РФ безуспішно наступала в районі Богданівки.

Нагадаємо, раніше Маляр заявила про мінливу ситуацію в Андріївці на Донеччині 14 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: