Через побиття чоловіка у ТЦК Самбора відкрили кримінальне провадження, — ДБР

image-81
Скриншот із відео

Прокуратура розпочала розслідування побиття чоловіка у Самбірському ТЦК. Це відео поширилось мережею 19 вересня.

Про це повідомили у пресслужбі Держбюро розслідувань.

На відео видно, як працівник військкомату застосовує фізичну силу щодо постраждалого, а також погрожує йому та словесно ображає.

Сам постраждалий поділився відеозаписом, в якому розповів, що він із Харківщини і його силою утримують у ТЦК вже протягом шести днів. На шиї у чоловіка видно сліди побиття та рани у крові. Він розповів, що на стіні, де його б'ють, залишив слід своєї крові.

«В мережі інтернет поширюється відео з інцидентом між військовослужбовцями та цивільною особою. На відео видно частину події, тож, що саме відбулося в даній ситуації і що передувало діям військовослужбовців — з'ясовується. На час службової перевірки дані військовослужбовці відстороненні від виконання обовʼязків до зʼясування усіх обставин», — сказано у повідомленні обласного ТЦК.

Увага! У відео, оприлюдненому нижче, присутня нецензурна лексика та факти насилля (18+)

Львівська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону вже зареєструвала кримінальне провадження за фактом порушення статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями із застосуванням зброї (ч. 3 ст. 406 КК України).

Нагадуємо, на лаві підсудних опинився капітан Державної прикордонної служби України, якого підозрюють у побитті солдата у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: