Заблукалу у лісі на Львівщині дівчинку шукали цілу ніч

381015916_644468684445336_186572311243127830_n
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

На Львівщині розшукали 11-річну дівчинку. Напередодні вона заблукала у місцевому лісі та не змогла самостійно знайти стежку додому.

Про це розповіли у регіональному управлінні Держслужби із надзвичайних ситуацій.

Там кажуть, що все сталось з 19 на 20 вересня у селі Боратин у Золочівському районі. Дівчинка вийшла з дому увечері у вівторок.

Згодом дитина зателефонувала батькам, що заблукала в лісі, що поблизу їх села. Після цього телефонний зв’язок з дитиною обірвався. Стурбовані батьки намагались спочатку самостійно розшукати доньку, але коли зрозуміли що їхня спроба марна, звернулись про допомогу до екстрених служб. Тоді вже було близько третьої ночі наступного дня.

«Зона пошуків була розбита на квадрати, які обстежувались пошуково-рятувальними групами. Так, в одній з груп працювала пошукова собака Джин. Також, рятувальники для пошуків використали безпілотник», — йдеться в повідомленні.

Під ранок дитина змогла знову вийшла на зв'язок. Телефон дитини був майже розряджений. Тож, найближча пошукова група була направлена до орієнтовного місця знаходження дівчинки. Використовуючи звукові та світлові сигнали спецавтомобіля рятувальників, дитину знайшли.

Медичної допомоги вона не потребувала.

Нагадуємо, від початку нинішнього року у Львівській області розшукали 406 зниклих дітей, повідомили у регіональному управлінні поліції у вівторок, п'ятого вересня.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: