На Запоріжжі українська бронетехніка пройшла за останню лінію оборони ворога, - Інститут вивчення війни

нннннн
фото: скріншот карти ISW, на якій позначений рух техніки ЗСУ

Українська бронетехніка уже діє за останньою лінією російських оборонних укріплень, які наразі проривають українські сили на заході Запорізької області.

Про це повідомляє  Інститут вивчення війни.

Знімки свідчать, що броньована техніка українських Сил оборони змогла просунутися на південь від російських протитанкових споруд та так званих «зубів дракона». Зазначається що ці укріплення є частиною трирівневої оборонної конструкції окупантів на Запоріжжі.

«Це перший помічений випадок використання бронетехніки українськими військами поза межами російської трирівневої оборони. Присутність української бронетехніки за кінцевою лінією нинішнього російського оборонного шару вказує на те, що українці достатньо убезпечили свій прорив перших двох ліній цього шару, щоб провести техніку через пролом», – повідомили у зведенні ISW.

За даними інституту, техніка ЗСУ вступила в обмежений бій безпосередньо на захід від Вербового, розташованого за 18 км на південний схід від Оріхова. Водночас підтвердити те, що Сили оборони прорвали позиції окупантів, в ISW підтвердити не можуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: