Завтра Львів попрощається із захисником Михайлом Турчином

1u5a1733-89f3f34f
Фото ілюстративне, автор: Роман Балук

У неділю, 24 вересня, Львів попрощається із військовослужбовцем Михайлом Турчином, який загинув від рук російського окупанта, захищаючи Україну. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматись в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться о 10:15 у  Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:45 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника

Михайло Турчин (07.10.1992-19.09.2023) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №96 міста Львова. Здобував освіту у Відокремленому структурному підрозділі «Навчально-науковий інститут підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка».

Після завершення навчання працював барменом і обожнював свою роботу, успішно закінчив міжнародні курси барної справи. Згодом поїхав за кордон, де працював у логістичній сфері. У вільний час захоплювався музикою, був надзвичайно відданим другом.

Із початком повномасштабного вторгнення, попри відсутність військового досвіду, повернувся з Польщі та добровольцем став на захист Батьківщини. Після проходження навчань боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував обовʼязки головного сержанта-командира відділення. За сумлінне виконання бойових завдань Михайлу Турчину було присвоєно звання «молодший сержант».

 У Героя залишилися бабуся, батьки та брат з дружиною.

Нагадаємо, раніше у Генштабі розповіли про втрати ворога за добу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: