У львів'янина знайшли наркотики на півтора мільйона гривень (фото)

382806300_704637298374711_8028489381739841909_n
Фото: поліція Львівської області

У Львові затримали 28-річного городянина, якого підозрюють у збуті психотропних речовин, повідомили у регіональному управлінні поліції.

Там кажуть, що в чоловіка вилучили «амфетамін», «канабіс», «PVP» та «МDМА». Вартість виявлених наркотичних засобів та психотропних речовин за цінами «чорного» ринку становить близько півтора мільйона гривень.

Також за місцем проживання чоловіка провели обшуки та виявили також засоби для фасування заборонених речовин.

Фото: ГУ НП у Львівській області

Львів'янинові повідомили про підозру у незаконному зберіганні та збут наркотиків. Нині йому загрожує до 10 років ув'язнення із конфіскацією майна.

Нагадуємо, на пляжі в Стрию у двох чоловіків знайшли майже 200 закладок наркотиків.

Наркозлочини на Львівщині

За два місяці нового року у Львівській області затримали 63 людей із підозрою у наркоторгівлі та «закладчиків», повідомили у регіональному управлінні поліції 7 березня.

Там кажуть, що з незаконного обігу вилучено більше 8,5 кілограмів наркотиків та психотропних засобів, а також понад 1700 нарковмісних таблеток. Натомість приблизна вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить майже 7 мільйонів гривень.

У поліції додали, що затримали наркоторговців у Дрогобичі, Стрию, Сокалі, Бродах, Брюховичах, Городку, Жовкві, а також в інших містах і селищах області. Найбільше - у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: