На Львівщині засудили двох чоловіків за вбивство правоохоронця, — обласна прокуратура

суддя виносить вирок
Ілюстративне фото/Укрінформ

Суд визнав винними 61-річного та 34-річного чоловіків в умисному вбивстві працівника поліції, яке сталося ще в квітні 2015 року.

Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Там розповіли, що покарання передбачає довічного позбавлення волі для 61-річного чоловіка та 15 років ув'язнення - для 34-річного чоловіка.

Що передувало: детальніше про справу

У суді прокурори довели, що в квітні 2015 року, вночі, на Радехівщині двоє чоловіків жорстоко вбили дільничного інспектора міліції. Перед тим вони розписали алкогольні напої біля магазину, де були місцеві мешканці, серед яких і правоохоронець.

Через пений час 61-річний чоловік розпочав бійку з одним із відвідувачів. В цей час правоохоронець втрутився в конфлікт та намагався його припинити.

Тоді 61-річний чоловік напав на нього та наніс ударів кулаками та трубою, після чого поліцейський впав  на землю та втратив свідомість. Згодом засуджений прив’язав потерпілого за ногу ланцюгом до кінної підводи та разом зі своїм спільником тягнув його дорогами селища.

Після цього на цій же підводі 31-річний спільник злочину повернувся додому за його наказом, а сам - скинув труп потерпілого у канаву за межами селища. Тоді він втік з місця події.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що мисливець випадково застрелив свого племінника під час полювання на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: