Водійське посвідчення отримав перший випускник інклюзивної автошколи на Львівщині

DSC_6426
Фото: Львівський регіональний сервісний центр МВС

На Львівщині перший випускник «Автошколи для осіб з інвалідністю» отримав водійські права. Практичний іспит він складав у сервісному центрі в Зимній Воді.

Про це розповіли у пресслужбі регіонального сервісного центру Міністерства внутрішніх справ 26 вересня.

Практичний іспит Валерій Безверхий, який вже давно мріяв сісти за кермо, склав у сервісному центрі МВС з першої спроби, впевнено керуючи автомобілем, що обладнано ручним керуванням.

Він родом з Херсону, втім після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну був змушений евакуюватись із друзями до Ковеля, що на Волині. У рідному місті він керував проєктом «Соціальне таксі для осіб з інвалідністю». Чоловік активно займається важкою атлетикою та футболом, регулярно відвідує зал.

Автошкола для людей з інвалідністю

Львівщина стала першим з п'яти регіонів, де відкрилися автошколи для людей з інвалідністю. Тут можна опанувати автотранспорт категорії В й ручне керування автівкою, навчаючись в інклюзивних групах, індивідуально, дистанційно, за зручним графіком.

Одна із таких автошкіл функціонує на базі Львівського державного університету внутрішніх справ у сервісному центрі МВС 4649 за адресою: село Зимна Вода, вул. Городоцька, 16.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: