У Львові на площі Данила Галицького проведуть ремонт: деякі автобуси здійснюватимуть об'їзд

ремонт
фото ілюстративне

У середу, 27 вересня, ввечері на площі Данила Галицького, 4, на повороті у напрямі вул. Підвальної, мінятимуть частину аварійної трамвайної колії та демонтовуватимуть дорожні плити. Тому деякі автобусні маршрути об'їжджатимуть це місце завтра 28 вересня.

Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

Там зазначили, що автобусні маршрути № 29, 37, 39 та 61 здійснюватимуть об’їзд місця проведення робіт вулицею Друкарською та площею Данила Галицького. Крім того, водіїв просять не паркувати тут свої автівки. 

У ЛМР також розповіли, що ремонтники працюватимуть вночі, аби прокласти нову колію, щоб вранці уможливити рух трамваїв. Завтра ще замощуватимуть міжколійний простір, однак на рух громадського транспорту ці роботи критично не впливатимуть. Приватний транспорт на цій ділянці не їздить.

У ЛКП «Львівелектротранс» додали, що на пл. Данила Галицького буде замінено 33 м аварійної колії. Також замінять і дорожні плити. Замість них міжколійний простір буде замощено бруківкою: використають повторно ту, що була демонтована раніше під час ремонту інших вулиць. До слова, такі дорожні плити у Львові більше не використовують.

«Враховуючи складність ділянки, бо там маємо і ухил, і криву, будемо проводити демонтаж колійних плит разом зі старою колією. Та, відповідно, монтувати нову колію і проводити роботи із замощення дорожнього полотна. Працювати будемо всю ніч, аби до ранку виконати основні роботи та уможливити роботу трамвайних маршрутів. Завтра ще будемо тут працювати – робити замощення», – пояснили у службі колії ЛКП «Львівелектротранс». 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові курсуватиме новий автобус до Рясного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: