Завтра у Львові оберуть спеціально уповноважений орган містобудування та архітектури

иииии
фото: Львівська міська рада, ЛМР

Завтра, 28 вересня, депутати Львівської міської ради зберуться на пленарне засідання. Вони розглянуть питання щодо визначення управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради спеціально уповноваженим органом містобудування та архітектури.

Про це повідомляє головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

За його словами, депутати ЛМР зможуть відновити видачу містобудів міською радою, визначивши уповноваженим органом управління архітектури та урбаністики.

«Очевидно, що передбачений цією ухвалою попередній публічний розгляд проектів винконкомом є критично важливим.Мені не соромно гортати сайти з новобудовами по Львову, не соромно, що це за моєї роботи в міській раді були видані ці містобудівні умови і обмеження. Те що я там бачу починає відповідати рівню новобудов тих зразкових міст, на які ми, архітектри, завжди рівнялись», - написав він.

Що передувало

15 вересня, Львівська районна рада скликала позачергову сесію, на якій мала розглянути питання про делегування Львівській районній військовій адміністрації повноважень у сфері містобудування та архітектури. Згодом на сайті райради з'явилося повідомлення, що 16 позачергова сесія не відбулась у звязку з відсутністю кворуму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: