У Львівській області планують встановити додаткові блокпости

Львівська область
Львівська область. Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У четвер, 28 вересня, відбувся брифінг за результатами засідання Ради оборони Львівської області. На ньому заявили, що на Львівщині посилять заходи безпеки, тому встановлять додаткові блокпости та обмежать рух транспорту трасами під час комендантської години.

Про це повідомили на брифінгу.

Там розповіли, що встановлення блокпостів має підсилити громадську безпеку перед початком опалювального сезону. Оскільки є ризики російських атак по енергетичних та інших стратегічних об'єктах.

Заступник голови ЛОВА Андрій Годик повідомив, що під час комендантської години у час повітряних тривог обмежуватимуть рух транспорту (скутерів, мотоциклів, важковагового транспорту тощо) на певних ділянках трас. Це буде стосуватися також об’їзної дороги Львова. Такі обмеження будуть здійснювати за вказівкою військових.

За його словами, це допоможе роботі повітряного командування «Захід» щодо виявлення та збиття ворожих дронів-камікадзе, оскільки гучний звук деяких видів транспорту перешкоджає роботі військових. Також Андрій Годик анонсува, що на Львівщині можуть переглянути тривалість комендантської години.

Читайте також Як поводитись на блокпостах: інструкція

Крім того, речниця СБУ Львівщини Роксолана Яворська зазначила, що патрулювати на блокпостах будуть працівники Нацгвардії, військової служби, поліції, правопорядку та СБУ. Вона також наголосила, що сьогодні головним завданням СБУ є недопустити провокацій і дестабілізації ситуації в країні.


Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що для львівських шкіл та ЦНАПів придбають дефібрилятори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: