Директор будівельного підприємства, ймовірно, привласнив пів мільйона гривень на будівництві казарми на Львівщині

ава
ілюстративне фото з відкритих джерел

На Львівщині правоохоронці викрили директора будівельного підприємства, який привласнив понад 500 тис. грн під час ремонту казарми на Львівщині. 47-річного чоловіку уже оголосили про підозру та порушили кримінальну справу.

Про це повідомляють правоохоронці.

За даними слідства, підозрюваний зобов’язувався забезпечити виконання робіт із вогнезахисту казарми у Самбірському районі та використати для цього відповідні товари. Однак деякі роботи підрядник взагалі не зробив, а необхідні для вогнезахисту дерев'яних конструкцій матеріали не використав.

Після завершення ремонту між представниками будівельної фірми та квартирно-експлуатаційної частини, які не були обізнані із злочинними намірами підприємця, підписано офіційні документи, на підставі яких і був здійснений розрахунок. Таким чином, підозрюваному вдалось заволодіти понад 570 тис. грн бюджетних коштів.

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру 47-річному директору будівельної фірми за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому у великих розмірах, а також складання та видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, що спричинило тяжкі наслідки (ч.4 ст.191 та ч.2. ст.366 КК України). Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: