На Львівщині за минулу добу в ДТП травмувалися два водії мотоциклів

мотоцикл
Наслідки аварії за участю мотоцикліста. Фото: поліція

У четвер, 28 вересня, сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, під час яких травмувалися водії мотоциклів.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Правоохоронці розповіли, що перша аварія сталася на автодорозі «Яворів-Грушів» у селі Нагачів Яворівського району. Там відбулося зіткнення автомобіля «Opel», яким керував 46-річний мешканець одного з сіл району, та мотоцикла «Suzuki JS500E», за кермом якого був 17-річний мешканець Яворова. Внаслідок дорожньо-транспортної аварії водій двоколісного та його пасажир, 17-річний місцевий мешканець, травмувалися та їх доставили до медичного закладу.

За словами поліції, друга аварії сталася у селі Підбірці Львівського району. Там на дорозі автомобіль «Chevrolet Epica», яким керував 65-річний львів’янин, зіткнувся з мотоциклом «Yamaha FJR 1300», яким керував 38-річний мешканець Хмельницького. Внаслідок аварії мотоцикліст травмувався та був госпіталізований до лікарні.

Тепер правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Статистика ДТП у Львівській області

Нагадаємо, що раніше в поліції оприлюднили дані, що на автомобільних дорогах Львова та області від початку вересня сталися 749 дорожньо-транспортних пригод (ДТП). У них загинуло 15 людей, а 138 - були травмовані.

Крім того, за цей період зареєстровано 31 аварій за участі дітей, з них 26 – з постраждалими, в яких травмувалися 38 дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: