Як будівництво нових ЖК сприяє розвитку інфраструктури міста

2222
ЖК cimematic від компанії «Нова Оселя»

Сьогодні будівельні компанії прагнуть створювати не лише функціональні архітектурні споруди, а повноцінні квартали, у яких є все необхідне для життя, розваг, відпочинку та покупок. Таким чином сучасні житлові комплекси сприяють розвитку архітектури міста.

Про які ще переваги йдеться — розповідає Дивись.info.

Створення комерційних приміщень

Часто на перших та других поверхах новобудов розташовані офісні приміщення. Користуються ними не лише мешканці квартир, але й люди, які проживають поруч. Тож такі інфраструктурні об'єкти є важливими для розвитку цілих районів.

Відкритість і безбар'єрність

Інклюзія в сучасних реаліях є дуже важливою. Сучасні ЖК створюють доступні простори та будинки: люди з інвалідністю можуть комфортно пересуватися територією та жити у таких квартирах. І це вдвічі зручніше, коли поблизу є комерційні приміщення.

Благоустрій території та озеленення

Сучасні забудовники дбають про зовнішній вигляд своїх проектів — йдеться про благоустрій та озеленення. Під благоустроєм території розуміють її впорядкування: устрій тротуарів, під'їзних шляхів, клумб, газонів, зовнішнього освітлення, огородження території, посадку дерев, кущів тощо. Озеленення, своєю чергою, впливає на екологічну ситуацію в містах: що більше дерев, то легше дихати.

Безпечні дитячі майданчики

Як правило, сучасними дитячими майданчиками можуть користуватися не тільки мешканці новобудов, але й і діти з сусідніх будинків. Що важливо, вони є сертифікованими й відповідають критеріям безпеки.

Спортивні зони

Вмонтовані спортивні простори з багатофункціональними тренажерами теж вирішують питання для багатьох мешканців району, які займаються спортом. Доступ до таких майданчиків також зазвичай відкритий.

Укриття

Нові будинки мають відповідати новим потребам громадян. До таких потреб входить можливість спуститися у сховище. У новобудовах є підземні паркінги, які, до того, доступні для людей з інвалідністю.

фото: ЖК cimematic від компанії «Нова Оселя»

«Нова Оселя» прагне створювати комфортне житло, тож серед її пріорітетів - якісні будматеріали, утеплення та благоустрій. Компанія має хорошу репутацію та завжди обирає зручне розташування для своїх об'єктів. Інвестуючи у таке житло - клієнт завжди у виграші.

Компанія працює з 2005 року. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 11 житлових комплексів, а це 2 тисячі 53 квартири загальною площею у понад 123 тисячі квадратних метрів. Ідеться про житло у Львові, Пустомитах, Брюховичах, Липниках у регіоні, а також Чернівцях.

У своїй роботі «Нова Оселя» застосовує принципи органічної архітектури, тобто відповідальності та поваги до природи при будівництві. Комфортне, сучасне, архітектурно-досконале житло з розвиненою інфраструктурою, органічно вписане у навколишній ландшафт – це і є сучасні європейські стандарти, якими керується компанія «Нова оселя».

Про ЖК cimematic від компанії «Нова Оселя»

Він розташований на вулиці Любінській у Львові й складається з пʼяти продуманих секцій різної поверховості. На першому та другому поверхах там будуть розташовані комерційні приміщення — великий супермаркет, офіси, аптеки тощо. Наразі це єдиний проект у Львові з басейном на території, а користуватися ним зможуть не тільки мешканці квартир, але й усі охочі. Дитячий та спортивний майданчик будуть створені у ландшафтному дизайні.

фото: ЖК cimematic від компанії «Нова Оселя»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: