«Срібного Дельфіна» у Каннах здобули за промокампанію туристичних локацій України

image-108
Каннський дельфін для України

Вперше в історії престижна винагорода Cannes Corporate Media & TV Awards присуджена за промокампанію туристичних цікавинок України. Через повномасштабне вторгнення ця кампанія не відбулась і чекає свого часу до Перемоги. 

Про це нам повідомили у агенції Oddee agency, які на замовлення на замовлення ДАРТ, розробила серію рекламних роликів для великої туристичної кампанії «The Campaign Waiting to Happen» («Кампанія, яка чекає на те, щоб відбутись»), спрямованої на приваблення відвідувачів з усього світу до України. 

«В історії незалежної України вперше державна структура отримала нагороду Каннського кінофестивалю, що присуджується корпоративним та документальним фільмам», — наголосили в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури. 

Як влаштована “Кампанія, що чекає свого часу”

Вона складається з банерної реклами, публікацій та яскравих роликів про основні туристичні локації України. Команда #Oddee спільно з партнерами з ДАРТ обрала шість основних локацій, сформулювала основну креативну ідею, ключові меседжі кампанії та засоби їх донести. 

«Ми створювали сценарій кожного відео, враховуючи особливості локації та інтереси цільової аудиторії. Показали бурхливе та драйвове життя Києва, поділились гіпнотичними та дещо моторошними краєвидами Чорнобиля, який буде надзвичайно цікавим для екстремалів з усіх куточків світу.  Звісно ж, презентували курорти в Карпатах з їх можливостями для спокійного та комфортного відпочинку, неповторним колоритом. Присвятили ролики та іншим містам та локаціям. Це було об’єднано головною ідеєю: показати різноманітність та унікальність нашої країни, її красу та можливості для абсолютно різних видів відпочинку», —  розповів співзасновник агенції Іван Базар.

«Срібний Дельфін»

Приз заснували 2010 року. Нагородою відзначають кращі роботи в галузях корпоративних фільмів і відео, онлайн-медіа, продакшену та документальних фільмів. Цю нагороду отримували команди з Британії, Сінгапуру, Швейцарії, Австралії, Бразилії, Франції та Голландії, а тепер і з України. Варто також згадати, що призерами були такі гіганти, як ВВС та HBO. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: