У Львові відбулася зустріч щодо будівництва тимчасового житла для ВПО

photo5240122365164245743y-9bd23a92
Фото: ЛМР

У стінах Львівської міської ради відбулася зустріч, що стосувалася питань щодо умов та правил спорудження першого будинку для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та сімей поранених військовослужбовців.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Згідно з планами, будівництво передбачає створення багатофункціонального комплексу з житлом, вбудованим паркінгом, трансформаторною підстанцією та об’єктами інженерного забезпечення. Загалом буде споруджено вісім будинків для тимчасового проживання людей, які постраждали в результаті повномасштабного вторгнення. Проєкт реалізується містом та фінансується European Union in Ukraine під управлінням організації Nefco in Ukraine.

Важливо відзначити, що цей проєкт також є частиною програми Нефко “Зелене відновлення України”, в межах якої українським громадам, зокрема і Львову, надається фінансування та технічна підтримка для реалізації проєктів. Тому на зустрічі також було акцентовано увагу на екологічному підході у процесі будівництва та забезпеченні сталого розвитку зеленого відновлення, як основного фокусу робіт.

Передбачається, що оголошення головного підрядника відбудеться на початку жовтня цього року. Важливо зазначити, що проєкт має важливу соціальну місію у процесі реабілітації військовослужбовців у центрі “НЕЗЛАМНІ”, а також адаптації їх сімей до нових умов життя.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: