У Львові на ще 3 маршрутах запрацювала безготівкова оплата

автобуси маз
Автобус. Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У вівторок, 3 жовтня, у Львові безготівкова оплата стала доступною на ще трьох маршрутах: №11, №58 та №59.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Там розповіли, що пасажири цих маршрутів зможуть обрати для себе зручний спосіб оплати за проїзд: або банківською картою чи пристроєм з NFC, або звично – готівкою.

Директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило зазначив, що до кінця року запустити безготівкову оплату на усіх міських маршрутах планують.

Він також додав, що проблемним питанням у процесі впровадження е-квитка є взаємодія з компанією-підрядником «Мікроелектроніка»: «Вони працюють дистанційно у Чехії, контрактом не передбачено те, що вони приїдуть сюди і будуть допомагати нам усувати технічні недоліки, зокрема, в частині звітності, що зараз необхідно для внутрішньої комунікації з перевізниками».

Довідка

За інформацією ЛМР, безготівкова оплата діє на дев’ятьох міських маршрутах: №№1А, 3А, 5А, 10, 11, 39, 58, 59 та 62. Зокрема з п’ятниці, 6 жовтня, безготівкова оплата діятиме на ще одному маршруті  –№61. 

З моменту впровадження безготівкової оплати на кожному з маршрутів, впродовж червня-вересня, автобуси №№1А, 3А, 5А, 10, 39, та 62 перевезли 1 958 539 пасажирів. З них – 516 185 – пільговики. Готівкою за проїзд на цих маршрутах оплатили 1 365 606 пасажирів, безготівково – 76 748 осіб.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що з липня, безготівковою оплатою можна буде скористатися на міському маршруті №39. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: