П'яний водій інкасаторського авто скоїв ДТП у Львові

ДТП
Місце ДТП. Фото: поліція

У понеділок, 3 жовтня, у Львові на вулиці Городоцькій водій інкасаторської автівки вчинив дорожньо-транспортну пригоду, під час якої в'їхав у острівок безпеки. Опісля він одразу поїхав з місця події.

Про це повідомили в патрульній поліції Львівської області.

Там розповіли, що згодом правоохоронці знайшли його. Вони з'ясували, що 50-річний водій інкасатора є п'яний. Зокрема це довів прилад Drager, який показав результат 2,27 проміле.

У патрульній поліції склали протоколи за нетверезу їзду, за вчинену ДТП та за залишення місця автопригоди. Також винесли постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом.

Крім того, у поліції також розповіли, що під час оформлення матеріалів, напарник водія сів за кермо і заднім ходом намагався від'їхали від місця зупинки. Такі дії він прокоментував тим, що повинен відвезти гроші. Однак він не зміг цього зробити, бо теж був напідпитку. Від перевірки приладом Drager чоловік відмовився.

Статистика ДТП у Львові та області

Нагадаємо, раніше в поліції оприлюднили дані, що 9 місяців на автошляхах Львова та області зареєстровано 7536 дорожньо-транспортних пригод. Під час них загинули 157 людей.

Крім того, за цей період зафіксували 1467 потерпілих, зокрема 1930 людей отримали травми різної важкості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: