У Львові знову запрацюють крамниці H&M

lnwbjt3twigrevkn8vafs1982hjt0mlg-21736

Мережа магазинів одягу H&M відновлять роботу в Україні цього року.

Про це пише NV Бізнес, посилаючись на три джерела — директори торгових центрів та консультант із комерційної нерухомості.

Мережа готова відкрити шість магазинів, які є в київських ТРЦ Retroville, Lavina Mall, Respublika Park, Dream Town, River Mall та у львівському Victoria Gardens.

До повномасштабного вторгнення мережа також управляла магазином в Одесі в ТРЦ Riviera та в Харкові в ТРЦ Nikolsky. Їх планують відкрити пізніше — у другу чергу.

«H&M хотіли відкритись раніше, однак зіштовхнулись із дефіцитом персоналу, — говорить директор торгового центру, який попросив не називати його імені. — За півтора року простою частина співробітників звільнились, хтось пішов захищати Україну, хтось виїхав з України».

Компанія H&M працювала на росії з 2009 року, але на початку березня 2022-го призупинила свій бізнес через західні санкції після вторгнення рф в Україну. росія була шостим за величиною ринком для шведського бренду. Компанія збільшувала там кількість своїх магазинів, одночасно скорочуючи свою присутність на інших ринках. У липні торік вони заявили, що йдуть із російського ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: