Львівські трамваї курсуватимуть по-іншому

карантин. трамвай
Фото з архіву редакції, ілюстративне

Цього четверга, 5 жовтня, львівські трамваї №7 та №9 частково змінять маршрути через заміну частини аварійної колії та демонтаж дорожніх плит.

Про це попередили у комунальному підприємстві «Львівелектротранс».

Так, з 21:00 години на площі Данила Галицького, 4, на повороті у напрямі площі Осмомисла, мінятимуть колію. Через це трамваї №7 та №9 частково змінять маршрути. Рух автобусів та приватного транспорту практично не зміниться – вони оминатимуть ділянку ремонтних робіт через проїзд перед будівлею, що поруч.

Як курсуватимуть трамваї?

Трамвай №7 здійснить останній рейс за звичним маршрутом з кінцевої зупинки «Погулянка» о 20:47 год. Далі курсуватиме так: вул. Татарбунарська – вул. Замарстинівська – вул. Торф’яна та у зворотному напрямі.

Трамвай №9 останній рейс за звичним маршрутом з кінцевої зупинки «Залізничний вокзал» матиме о 20:37 год. Далі курсуватиме так: Залізничний вокзал – вул. Вітовського - вул. Руська – вул. Дорошенка – Залізничний вокзал.

На підприємстві кажуть, що ремонтники працюватимуть всю ніч, аби прокласти нову колію та завтра вранці відновити рух трамваїв за звичними маршрутами. Завтра ще замощуватимуть міжколійний простір. На рух трамваїв ці роботи критично не впливатимуть.

Аби не ускладнювати рух автотранспорту у цій локації, водіїв приватних автівок просять не паркуватися поруч з місцем проведення робіт.

«Сьогодні ввечері та весь день у п’ятницю на ділянці вул. Підвальна, 6 – пл. Данила Галицького – вул. Друкарська до пл. Данила Галицького чергуватимуть інспектори з паркування із залученням евакуатора.  Відтак, водіїв просять зважати на це. А також, за можливості, оминати у вказаний час пл. Данила Галицького», — йдеться в повідомленні.

Там кажуть, що на пл. Данила Галицького буде замінено 30 м аварійної колії. Також замінять і дорожні плити. Замість них міжколійний простір буде замощено бруківкою: використають повторно ту, що була демонтована раніше під час ремонту інших вулиць.

Нагадуємо, безготівкова оплата має запрацювати ще на чотирьох львівських маршрутах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: